Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Мезотерапія голови: літні застереження

Мезотерапія голови
Влітку виникає цілком резонне питання: а чи можна зараз робити мезотерапію голови чи ні?

Більшість людей впевнені, що мезотерапию робити не варто ... Але це зовсім не так, а все навпаки! Але, звичайно ж, для всього є правила, яких варто дотримуватися.
 Проведений курс тільки сприятиме насиченню шкіри вологою і корисними компонентами, додасть додаткове зволоження, що в літній сезон дуже актуально.

 Давайте коротко розглянемо, чим краще не займатися після сеансів мезотерапії:
 До речі, перше питання, яке завжди виникає у пацієнток: можна чи не можна, наприклад, засмагати після сеансу мезотерапії?

 І відповідь - ні! Не можна засмагати однозначно в перші кілька днів, а далі необхідно дивитися, як відновлюється шкіра. Тому з Вами завжди повинен бути головний убір, більш того, бажано взагалі не знаходиться на сонці довго.

 Протягом 2-4 днів в залежності від того, як протікає період відновлення після проведеної процедури - не можна паритися в лазні, сауні і відвідувати солярій.

 Також 2-3 дня після сеансу не можна фарбувати волосся, користуватися лаками та іншою декоративною косметикою для волосся.

 Не можна займатися фізичними вправами. Ще однією особливістю проведення мезопроцедури в літній період є необхідність припинення активних тренувань до загоєння всіх синців і слідів від уколів. Справа в тому, що при інтенсивних заняттях спортом виділяється піт, який буде потрапляти в НЕ загоєні рани і викликати роздратування. Період відновлення шкірного покриву в зв'язку з цим може затягнутися. А оскільки нову процедуру проводити не можна до тих пір, поки шкіра не відновиться, то і весь курс мезотерапії буде тривати довше, ніж передбачалося спочатку.

 Це і всі застереження на літній період! Сміливо записуйтеся до мене на мезотерапію і не бійтеся задавати питання, я із задоволенням розвію все міфи.

Лікування волоссі в нашому центрі https://lopatkina.dp.ua/hair

💗 Медицинский центр Dr.Lo!
☎️ 097-390-15-57, 099-078-90-11

🖥️ lopatkina.dp.ua