Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Що таке купероз та як з ним боротися?

купероз


Купероз це почервоніння обличчя, пов'язане з розширенням дрібних поверхневих судин. Це не є патологія, а індивідуальна особливість, викликана насамперед генетичними факторами, умовами життя та роботи.

Прояви куперозу зазвичай стимулюються різними чинниками. Тому насамперед потрібно розуміти, чому це відбувається. Впливає на розвиток куперозу також наше харчування, наприклад, вживання великих кількостей гострих та пряних продуктів, шоколаду, кави, алкоголю, іноді реакція на цитрусові.

Режим - відвідування сауни та лазні, значні та тривалі фізичні навантаження, перемерзання шкіри обличчя взимку, пересихання влітку. Косметика, що містить спирт, фруктові кислоти, деякі ефірні олії.

Які прояві та чому треба лікувати? Спочатку купероз проявляється лише червоними плямами на обличчі: на щоках, навколо носа. Пізніше з'являються помітні оком розширені судини. Іноді це супроводжується появою висипів, лущенням шкіри й навіть свербінням. Тому краще не запускати.

Шляхи розв'язання проблеми

Є два виходи — можна маскувати купероз косметичними засобами, а можна спробувати його вилікувати, звернувшись до фахівця і змінивши спосіб життя.

В основному це процедури глибокого зволоження, процедури, пов'язані із внесенням до шкіри вітаміну С, К, рутину, апаратне лікування - фототерапія та лазери. Послідовність та частота процедур підбирається індивідуально.

Для детального ознайомлення можна записатися на консультацію ✍️

Поважайте себе та своє здоров'я, доглядайте себе 🤗