Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Ботулінотерапія: Міфи та Реальність.

Ботулінотерапія: Міфи та Реальність.
Ботулінотерапія: Міфи та Реальність. Розбираємось Разом! 💉

Нагадую що Ботокс це про ботулінотерапію, а ботулінотерапія - це методика лікування, і для неї використовують різні препарати, хто з них кращій → ми вважаємо Ксеомін, тому що він найбільш очищений і не спотворює вашу природню міміку.

🌟 Міфи: ботокс - це єдина методика в косметології, більше робити нічого не треба, що всі зірки колють тільки ботокс і все.

👉 Реальність: за допомогою ботулінотерапії прибирають зморшки, але методика впливає саме на мімічну активність, тому спочатку розгладжуються неглибокі зморшки - навколо очей, ніс, а глибокі - чоло, між бровами, носогубні - розгладжуються тільки з часом, коли ми заспокоюємо цю зону і відвикаємо хмуритись, занадто підіймати брови, коли щось доказуємо чи дивуємося. І саме за такого механізму дії, на жаль не можна прибрати всі зморшки за один раз.

У формуванні "старого" вигляду обличчя беруть участь не тільки мімічні зморшки, а і вікові зміни кісток черепа, підшкірних жирових пакетів, і самої шкіри. Шкіра як надута і здута кулька, починає провисати й формувати брилі та друге підборіддя. Тому однією чудо методикою не обійтися. Добре що у сучасній косметології можна це виправити або значно сповільнити ці процеси. Повірте, зірки колють собі не тільки ботокс, а роблять всі сучасні методики - радіес, смас-ліфтинг, голчатий rf та інші.

🌟 Міфи: - якщо колоти ботокс, то буде обличчя без міміки, як манекенське - ботоксне обличчя.

👉 Реальність про "ботоксне" обличчя - так, на препаратах першого покоління таке часто траплялось, але з Ксеомін такої проблеми немає, препарат діє м'яко і залишає вашу міміку при вас, тож обирайте те що вам до вподоби.

Підсумовуємо, ботулінотерапія - це дійсно одна із ключових методик сучасної косметології, і вона має бути майже для кожного.

Додатковими "+" є освітлення шкіри, набуття здорового кольору, людина відвикає відчувати свої, часто небажані емоції - гнів, роздратування, вони мають взаємозалежний зв'язок - спочатку погані емоції, потім фіксація міміки й все, ти ходиш похмурий, зі злим обличчям. Коли ми це прибираємо, наче і світ стає кращим, підлеглі не виводять з себе), набуваєш просвітління)))