Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

🌟 Чому для волосся Ендорет? 🌟

▶️ Починала я, коли цей метод ледь-ледь починав завойовувати свою популярність, а багато з вас ще впевнено обирали радикальніші методи омолодження. Але час і технології йдуть вперед, і ось я тут, використовую Ендорет PRGF, що стало новим словом в світі плазмотерапії.

🔍 Спочатку в плазмотерапії були звичайні лабораторні пробірки, забір крові, центрифугування - все як завжди. Але ефективність Ендорет у 10 разів вища, і я це довела до досконалості!

А пацієнти, яких я веду на Ендореті, радуються не лише миттєвим змінам, а й тривалий час після процедур.

💫 Вплив плазмотерапії для лікування проблем росту волосся найпотужніший, тому що активує саме "сплячі" волосяні цибулини, які починають знов народжувати нове волосся. Ми поєднуємо Endoret з технологією Red Laser, що забезпечує гарантований результат.

🌞 Під впливом лазерного променя відбувається активізація кровообігу, стимулюються обмінні процеси в паростковій зоні, судини, які живлять волосяні фолікули, розширюються. Крім цього лазер стимулює проростання нових судин до волосяних фолікулів.

🌳 Стимуляція судин веде до нормалізації живлення волосся — до паросткової зони в достатній кількості поставляється кисень та поживні речовини. Шкіра під впливом лазера омолоджується, прокидаються сплячі волосяні фолікули, покращуються умови для зростання нового волосся, подовжується фаза їх активного росту.

Тільки з досвідом можеш бачити, що буде ефективною для конкретної людини, яка технологія краща, і які методик варто поєднати для сінергічної дії.

Хочете здорову волосся, звертайтеся, зробимо.

❤️ Ваша Dr.Lo ❤️