Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Море: інструкція користувача шкірою

Море: інструкція користувача шкірою
Після відпустки чиста і засмагла шкіра, як у казці … перетворюється в нерівномірний за кольором і лущатий гарбуз. Сонце і солона вода при неправильному догляді під час активного відпочинку, водних процедур і засмаги можуть сильно нашкодити красі і здоров’ю! І якщо Ви вже не зможете потрапити до мене на консультацію до поїздки, я постараюся коротко описати все зараз.

Ви вже зібрали велику валізу, і так не хочеться вести з собою ще й додаткову косметику? Адже що може трапитися, коли навколо свіже морське повітря, оздоровчі солоні води і тепле сонце? Можу навести багато аргументів на користь того, що косметиці в поїздці бути! І для того, щоб убезпечити свою красу і здоров’я — слідуємо інструкції!

1. Користуйтеся сонцезахисними засобами.

Не секрет, що сонячні промені - головний ворог шкіри. Саме надмірне перебування на сонці викликає передчасне старіння: втрату пружності і появу зморшок. В ідеалі для обличчя необхідно вибирати спеціальні засоби зі ступенем захисту не менше 30 SPF і з позначкою саме для цієї частини тіла. Наносьте захист після очищення шкіри, за 15−30 хвилин до виходу на сонце, і оновлюйте кожні 2 години, а також після купання.

2. Вмивайтеся прісною водою кожен раз після купання в морі або басейні.

Йод і сіль, які містяться в морській воді, в якійсь мірі корисні для шкіри, але тільки під час безпосереднього купання. Висихаючи, морська вода дуже сильно сушить шкіру, забиває пори, через що можуть з’явитися висипання і лущення. Схожу дію має і хлорована вода в басейні. Це також допоможе уникнути алергічних реакцій на сонце і виключить відчуття стягнутості. Так само раджу користуватися термальною водою, вона не тільки зволожить шкіру, але і допоможе освіжитися і зняти почервоніння.

3. Використовуйте зволожуючі і живильні засоби.

В кінці активного дня завжди добре очищайте шкіру, зволожуйте її і живіть. Це заповнить водний баланс і поверне шкірі здоров’я після впливу на неї сонця, вітру чи солоної води. Крім того, вони допоможуть зберегти рівномірну засмагу і уникнути лущення.

4. Не забудьте про косметолога.

Дійсно необхідно дотримуватися як загальних правил морського відпочинку, так і отримувати особисті рекомендації від свого косметолога. При чому як до, так і після поїздки. Вся справа в тому, що наша шкіра може мати свої особливості і те, що підійде одному з нас, абсолютно не підійде іншому. Так, для чутливої ​​світлої шкіри 30 SPF буде дуже мало, або для сухої шкіри, може не вистачати звичайного зволожуючого засобу, на відміну від жирної, власницям якої, можна просто вмиватися прісною водою після купання.

Дорогі дівчата, я з нетерпінням чекаю Вас у себе на консультації. Пам’ятайте, що неправильний догляд за шкірою під сонячними променями може призвести до швидкого старіння або виникнення онкологічного захворювання. Бережіть себе і завжди консультуйтеся з професіоналами! А я бажаю Вам веселого і здорового відпочинку, друзі.

💗 Медицинский центр Dr. Lo!
☎️ 097−390−15−57, 099−078−90−11

🖥️ lopatkina.dp.ua