Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Плазмотерапія: плюси та мінуси

плазмотерапія


✚ Плюси:
1. Гіпоалергенність.
Для ін'єкцій використовується сироватка крові пацієнта – абсолютно біосумісна субстанція.

2. Натуральність.
При плазмотерапії не використовуються синтетичні препарати. відсутність необхідності робити наркоз. Ін'єкції виробляються дуже тонкою голкою, а в шкірі голови мало нервових закінчень, тому в більшості випадків не потрібно навіть місцевої анестезії. Відсутність реабілітаційного періоду. Відразу після плазмотерапії можна повертатися до звичайного способу життя. Процедуру досить швидка, її можна зробити навіть в обідню перерву.

3. Відсутність шрамів та рубців.
Після плазмотерапії не залишається жодних видимих ​​слідів - мітки від ін'єкцій практично повністю зникають вже наступного дня: навіть ваш перукар не здогадається, що ви робили плазмотерапію.

4. Тривалий ефект. Результат зберігається до двох років. Його можна продовжити, якщо іноді повторювати процедуру. При цьому волосся дійсно стає здоровим, а не просто виглядає таким, внаслідок впливу на фолікули.

Однак, перш ніж записатися на плазмотерапію, потрібно врахувати також мінуси цього методу.

✘ До недоліків плазмотерапії відносяться:

1. Відносно висока вартість.
У порівнянні з косметичними засобами для росту волосся та масажем шкіри голови плазмотерапія коштує досить дорого. Однак вона дешевше від операційних методів пересадки волосся.

2. Відкладений ефект.
Результат ви помітите не відразу, а лише за кілька тижнів, коли почнеться активне зростання нового волосся. При цьому на вже відросле волосся процедура не впливає.

3. Ускладнення, пов'язані з ін'єкціями.
Процедуру повинен проводити лише висококваліфікований фахівець, інакше можлива поява набряків та невеликих гематом у місці уколів.

Докладніше на сторінці про процедуру https://lopatkina.dp.ua/plazmoterapiia