Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Agnes RF

Доброго дня! На зв'язку @dr.lopatkina і сьогодні ми поговоримо про розв'язання наступних проблем зі шкірою, з якими стикаються наші клієнти:

• формування другого підборіддя внаслідок жирових відкладень та обвисання шкіри обличчя та підборіддя;
• в'ялість шкіри обличчя та шиї;
• нависання повік та утворення мішків (гриж) нижньої повіки;
• утворення заломів навколо рота (носогубні складки).

І хоча всі ці недоліки не несуть жодних наслідків для здоров'я, природне бажання будь-якої жінки виглядати молодим і красивим і не мати подібних проблем із зовнішністю.

Доглядова косметика може лише згладити ці недуги, зволожити шкіру та зміцнити стінки судин, але повернути колишній вигляд допоможуть професійні процедури.

Розростання жирових відкладень та втрата еластичності шкіри з віком призводить до значного погіршення зовнішнього вигляду.

До сьогодні ці зміни можна було усунути тільки хірургічним шляхом, але прогрес не стоїть на місці й для розв'язання цих проблем було винайдено апарат Agnes RF.



Agnes RF – революційний апарат для усунення локальних жирових відкладень та досягнення гладкого рельєфу шкіри обличчя.

Найшвидший, ефективніший, без розрізів та наркозу!

На відміну від інших RF технологій, Agnes RF підводить потрібну дію безпосередньо в жирові відкладення в глибоких шарах шкіри та підшкірно-жирової клітковини. Під час сеансу відбувається локальне нагрівання шкіри до 45 °C за допомогою високочастотних електромагнітних імпульсів.

Нагрів плавить жир і запускає обмінні процеси в шкірі: виведення жиру, активація обмінних процесів, утворюються нові волокна колагену та еластину, пошкоджені колагенові волокна набувають своєї первісної форми.

На цей час процедура Agnes RF визнана найкращою у світі альтернативою пластичної хірургії.



Має довгостроковий ефект до 2,5 років. Жирові відкладення розсмоктуються, а шкіра омолодиться та підтягнеться. Ви виглядатимете свіжіше, молодше і щасливіше)

Процедуру проводять лікарі-косметологи із досвідом понад 10 років.

Докладніше про методику ви можете прочитати перейшовши за посиланням → Agnes RF в косметології обличчя