Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Чому я люблю Ендорет?

Чому я люблю Ендорет?

Хто мене знає, тому відомо, що плазмотерапією я займаюся вже понад 10 років.

▶️ Коли я починала, мало хто застосовував цю методику широко, віддаючи перевагу радикальнішим методикам омолодження, тоді це були мегапопулярні нитки для підтяжки.

Потім я почала проводити навчання з плазмотерапії в косметології, досконально розповідала, чим відрізняються пробірки для плазмоліфтингу, звичайні лабораторні, з гелем та без тощо.

Вже 4 роки, як в Україні з'явилася плазмотерапія Endoret PRGF, і я як першопроходець взяла першою методику на апробацію. Далі стала тренером Endoret в Україні.

🥇 Що вам сказати, відмінності від всіх інших плазмотерапій в деталях, як би все те саме, пробірки, забір крові, центрифугування, АЛЕ ефективність в 10 разів вище!

Нитки я також широко застосовувала, але через роки, спостерігаючи своїх пацієнток, помічаєш, що багато радикальних методик, такі як нитки, дають швидкий ефект, але через 1-2 роки, людина знову замислюється, що потрібно щось робити.

А ті пацієнти, яких більше вела на плазмотерапії, догляди мають гарну якість шкіри та в принципі задоволені своєю зовнішністю.

💫 Поліпшуючи якість шкіри, ви зберігаєте здатність шкіри синтезувати свій власний колаген і нормалізуєте обмінні процеси. А це тримає вашу шкіру та не дає опускатися.

💢 Якщо вже є опущення тканин, то я комбіную апаратну підтяжку СМАС з Ендорет або нитковий ліфтинг Аптос з Ендорет.

Комбінація методик дозволяє успішно протидіяти старінню. Немає ідеальної методики, яка б підійшла всім і дала вичерпний результат.

Тільки з досвідом можеш бачити, що буде ефективною для конкретної людини.

Хочете здорову підтягнуту шкіру, звертайтеся, зробимо.

❤️ Ваша Dr.Lo ❤️