Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

А ви змінювали косметолога?

А ви змінювали косметолога?
👧 Коли я ще була підлітком і зіткнулася з проблемою акне, то мама знайшла косметологиню, яка приходила додому і робила чистку обличчя.

🙅‍♀️ Як згадаю весь "технологічний" процес такого чищення, мурашки по тілу йдуть.
Робила вона це ложечками і пальцями, розпарювала над каструлею, з косметики - біла глина, а місце - диван. Дотримання септики й антисептики неможливе в таких умовах, а результат - тільки те, що видавили наявні прищі менш небезпечним способом, ніж якщо це було б пальцями самостійно.

Я могла це ж зробити сама у ванній, але це ж був "Професіонал" 🧟

Так, таке було, і багато хто мав такий досвід.

Зараз у мене в клініці ♥️ Косметологія Dr.Lo ♥️ процес лікування акне зовсім інший - стерильні інструменти, апаратні методики роботи зі шкірою, ефективна косметика, яка вирішує проблему конкретного пацієнта з його особливостями. Тому спершу робимо діагностику проблем шкіри, лікарське опитування, визначення стану організму, призначаємо лікарський протокол лікування відповідно до європейських стандартів.

🌱 Всі ми ростемо, підвищуємо вимоги, як до себе, так і до людей з якими взаємодіємо. І звичайно, коли бачимо, що хтось надає більш якісні послуги, більш безпечні, володіє кращими лікарськими знаннями, то ми і міняємо фахівця.

Часто косметолог, крім фахівця зі збереження молодості та краси, також є подружкою і "психологом", і тут вже вам вирішувати, що важливіше - здоров'я і краса чи поговорити. Удача, якщо це збігається.