Косметологія Dr.Lo
Телефони:
+38 (099) 078 90 10 (viber)
+38 (067) 784 33 42
Адреса:
© 2019—2024 Косметологія Dr. Lo










Советы и рекомендации как сохранить красоту и здоровье

Лікування випадіння волосся

Лікування випадіння волосся
🌳🌳🌳 Лікування проблеми росту волосся діодним лазером
 ⠀
 🚀 Методика лікування волосся лазером - це абсолютно новий підхід до проблеми лікування випадіння, погіршення стану волосся. 
На сьогодні всі методики лікування волосся обмежуються застосуванням місцевих препаратів та пігулок для приймання внутрішньо.
 ⠀
 💉 Косметологи роблять плазмотерапію та мезотерапію, трихологи призначають вітаміни та різні препарати із вмістом міноксидилу. Мезотерапевтичні методики мають тимчасовий ефект і лише додають активні інгредієнти в місця росту волосяних фолікулів без гарантії їх усвоєння. Тільки плазмотерапія Endoret PRGF дає приємний результат.
Щоб підсилити та закріпити ефективність плазмотерапії та мезотерапії ми використовуємо спеціалізований лазер.
 ⠀
 💡 Як це працює?
Лазерна терапія для волосся основана на світлому випромінюванні з довжиною хвилі від 680 до 720 нм. У ході процедури обладнання випускає щільні та сфокусовані пучки світла, які прицільно проникають в шкіру голови. Глибина – не більше 3-4 мм, чого цілком хватає для посилення мікроциркуляції м’яких тканин, активізації кліткового відновлення та стимуляції волосяного росту.
 ⠀
 ✨ Терапія з використанням лазера прискорює кровопостачання і живить фолікули волосся киснем та надає потужний антиоксидантний ефект. Методика сприяє потовщенню і зміцненню волосяних стовбурів. Разом зі швидким зростанням волосся істотно покращує стан шкіри голови – зникає першість, себорея, свербіж і інші малоприємні стани.
 ⠀
 ⚡️ Лазер запускає відновлювальні процеси, які закладені в організмі природою. Наприклад, світлова енергія пробуджує так звані «сплячі фолікули» в області облисіння. З'являється можливість подолати гніздову або андрогенну алопецію без трансплантації волосся. Щоб забезпечити лікувальний ефект, призначається курс 6-12 процедур. Частота проведення – 1 раз в 3-5 днів.

Вартість:
- сеанс лазерної терапії волосистої частини голови - 500 грн, 30 хв (курс 10 процедур - 3000 грн)
- мезотерапія+лазерна терапія - 1000 грн процедура 60 хв
- плазмотерапія Endoret PRGF - 4500 грн процедура 60 хв
- консультація трихолога з використанням цифрового трихоскопу - 300 грн.

Запрошуємо вас на унікальне лікування волосся до нас.